homeSkitrui Maken

Zelf goedkoop skitrui maken

FAQ, veel gestelde vragen.


Meest gestelde vragen | FAQ

 

★★★Altijd 100 % tevredenheidsgarantie?

Ja, wij zorgen er voor dat jij gegarandeerd tevreden bent. Past het niet, stuur dan gedurende 30 dagen gratis retour! Ben je op een andere manier niet tevreden? Dan lossen wij dat voor je op. Gegarandeerd. Bij ons loop je geen enkel risico.


Contact met ons

Heb je een vraag, wens, idee? We helpen je graag snel!

 

 

 

 

 

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten van DHL in NL en België bedragen EUR 3,99 en voor uw bestelling boven EUR 24,90 zijn de verzendkosten EUR 5,99.
Wij verzenden wereldwijd; vraag ons de specifieke verzendkosten voor de andere landen.

Spoedbestellingen verzorgen we voor EUR 29,00.

 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

NL: Wij leveren uw pakket binnen maximaal 3-5 kantoordagen na bestellen en online afbetalen bij u thuis. Wij kunnen echter de postbezorging van DHL niet beïnvloeden, en we kunnen deze levertijd dus niet garanderen.

Spoedlevering van DHL levert binnen 2-3 dagen, als u bestelt met Expresse (koerier, kosten EUR 29,00).

België: Wij leveren binnen maximaal 4-6 kantoordagen als u standaard verzend. Premium verzending is 1 dag sneller. Expresse levert binnen 2-4 dagen.

 

Ik kom er niet uit, ik heb hulp nodig!

Indien u er niet helemaal uit komt, zijn wij graag bereid u verder te helpen. Mail ons of bel ons. Wij kunnen u via email ook na kantoortijd en in het weekend helpen, 7 dagen per week!

Contact ons via ons webformulier en wij helpen u, 7 dagen per week.

Bel onze ( Engelstalige) klanten service: ma-vr, 9-18, tel: 030-2025 025

 

Hoe werkt het bestellen van gepersonaliseerde items?

Kies in Designer op een item, klik op het plaatje, en ontwerp uw item (kies maat, kleur, eventueel tekst, et cetera). Klik vervolgens op 'bestellen'. Vul uw gegevens in en het aantal.

Let op: uw item wordt exact gemaakt zoals u het aanmaakt. U kunt dus NIET achteraf veranderen. Wilt u uw item toch veranderen na bestellen? Stuur ons dan direct een email met uw ordernummer en de opdracht aan ons om uw order te annuleren; dat is geen probleem. Daarna kunt u opnieuw bestellen.

 

Krijg ik een voorbeeld te zien?

Uw ontwerp in de Designer is het exacte voorbeeld zoals door onze studio wordt bedrukt. Een specialist maakt uw bestelling met hand, geheel voor u op maat.

 

Hoe zit het met de kwaliteit?

Wij garanderen de allerbeste kwaliteit. Wij leveren kwaliteits-items van de bekende merken en hanteren professionele druktechnieken. Je produkt wordt met de hand gemaakt en gecontroloeerd. Wij leveren briljante kleuren en onze items zijn wasmachine- en magnetron bestendig. Bij veel wassen is er nauwelijks kleurverlies. Onze studio levert wereldwijd. Omdat we een webwinkel zijn kunnen wij snel en goedkoop leveren.

skitrui maken

Tekst of foto

Hoe lever ik de tekst of foto aan?

Uw tekst kunt u in de Designer zelf aanpassen of invoeren, als dat is aangegeven in de titel van het item. Uw foto kunt u zelf uploaden en plaatsen in de Designer.

Of mail uw foto naar ons, dan helpen wij. Onze studio zorgt er voor dat uw foto en/of tekst op maat gemaakt wordt en bedrukt kan worden. Zie hierboven voor de afmetingen van je foto voor uploaden en bedrukken: als .png, .jpg, .bmp of .gif met een minimumresolutie van 200 dpi (en 400 dpi voor een mok) met een maximaal formaat van 4.000 x 4.000 pixels

 

Fotocollage zelf uploaden of laten maken door ons

U kunt uw foto collage zelf maken en uploaden in de Designer, net zoals u dat doet voor één foto. Ook kan onze ontwerp studio een fotocollage voor u ontwerpen. Mail ons uw foto's. Wij geven u dan een prijs op voor het studiowerk voor het maken van de collage.

Het bedrukken van één fotocollageprint is natuurlijk dezelfde prijs als het bedrukken van één foto.

 

Hoe kan ik mijn afbeelding of pixelgrafiek voor plotdruk in een vectorgrafiek veranderen?

Uw plaatje (pixelbestand) kan niet voor een plotdruk worden gebruikt. De pixelfgrafiek moet omgezet worden naar een vectorbestand (AI, EPS bestand) en kan dan naar ons gemaild worden. Dan zetten we uw item online klaar zodat u het kunt bekijken en bestellen. Enkele programma‘s doen deze omzetting naar een vectorgrafiek automatisch voor u. Zo’n functie heet bij Adobe Illustrator Actief Overtrekken (Ratsterize). Bij Corel Draw is dit de functie Bitmap overtrekken.

Ook kunt u zelf een vectorbestand ontwerpen, met bijvoorbeeld het gratis The Gimp.

Of laat onze studio u helpen met omzetten! Voor € 9,00 zetten we uw pixelgrafiek om naar een vectorbestand, dat u daarna ook kostenloos kunt ontvangen, voor toekomstig drukwerk.

 

Hoe groot kan een afbeelding of tekst zijn?

Gebruik bij voorkeur een grote foto of afbeelding, van minimaal 2.000 bij 2.000 pixels. Onze studio maakt verder alles op maat. U hoeft dit niet te doen.

trui maken

Foto bedrukken, bewerken, collage zelf maken

Is mijn foto goed genoeg om te bedrukken?

Zoals u uw tekst of foto bedrukt en op het voorbeeld kunt zien, zo wordt uw item geproduceerd. Uw foto bedrukken wij full colour en haarscherp en met briljante kleuren. De resolutie van uw foto bepaalt de grootte, dus stuur uw foto zo groot mogelijk in, dat wil zeggen met zo groot mogelijke resolutie. Wij verkleinen of maken het op het juiste formaat. Dit hoeft u niet te doen. Ook checken wij automatisch bij inladen door u of de foto voldoet voor goede bedrukking.

 

Afmetingen voor een foto die ik wil uploaden

Voor het bedrukken van foto's en andere ontwerpen met kleurverloop op textiel en mousepads (digitale print) kun je je bestand uploaden: als .png, .jpg, .bmp of .gif met een minimumresolutie van 200 dpi (en 400 dpi voor een mok) met een maximaal formaat van 4.000 x 4.000 pixels in een maximale bestandgrootte van 10 MB.

Onder Productdetails in het item / plaatje vind je het maximale printbereik voor ieder product.

Let erop dat het formaat van je afbeelding niet groter is dan dit drukgebied.

Het drukgebied is veelal het middengedeelte van het oppervlak, van bijvoorbeeld een tshirt, hoodie, schort, mok, etc. We bedrukken over het algemeen niet tot aan de rand van het item, omdat dat niet gaat in onze professionele machines.

Verkleinen van de afbeelding kan zonder kwaliteitsverlies. Vergroten is niet altijd mogelijk, omdat het drukresultaat bij lage resoluties te grofkorrelig wordt.

 

Vergroten van een foto voor een goede bedrukking?

Kijk dan eens naar de gratis tool voor vergroten op: a sharper scaling

Tip: maak gebruik van dit gratis fotoprogramma Photopea voor het bewerken van uw foto of het maken van een collage. Veel van dezelfde mogelijkheden als het professionele Photoshop!

 

Ontwerp of logo maken

Kan ik mijn eigen collage, logo, ontwerp, design maken en aanbieden?

Ja, dat kan. Voor bedrukken op gekleurde textiel (behalve voor gekleurde Tshirts) hebben we een vector format (eps, ai) van uw afbeelding nodig. Maak uw eigen ontwerp of vector met een programma als Adobe Illustrator of het gratis vectr.com, Paint.net, Inkscape of The Gimp.

De 3 voorwaarden voor een bedrukking bij ons met een vector ontwerp zijn:

 

 

 

 

Mail ons uw vector voor bedrukken op gekleurde textiel, als u hulp nodig heeft.

Wij kunnen ook uw afbeelding voor u in onze studio omzetten naar een vector voor eenmalig EUR 9,90.

 

Bestellen

Hoe kan ik bestellen?

U klikt op het plaatje van uw keuze, ontwerp eventueel verder, en bestelt vervolgens. Uw bestelling wordt veilig en snel online helemaal geautomatiseerd door ons verder verzorgt.

 

Wanneer komt mijn bestelling aan?

Wij leveren uw pakket over het algemeen binnen maximaal 3-5 kantoordagen bij u thuis. Spoed levering kan binnen 2-3 dagen, als u bestelt met Expresse (koerier, kosten EUR 29,00).

 

Kan ik controleren of mijn pakket is verzonden?

U kunt ervan uitgaan dat uw bestelling binnen 48 uur in werkdagen onze studio verlaat en gepost wordt. U ontvangt een bevestiging wanneer uw bestelling is verzonden.

 

Kan ik mijn eigen artikel bij jullie laten bedrukken?

Nee, dat kan helaas niet. Wij zijn een internationale internetonderneming en onze studio/fabriek voor ook NL zit in Duitsland. Wij leveren kwaiteitsartikelen en de bekende merken, maak daar gebruik van!

 

Grote aantallen bestellen

Ontvang ik korting bij grote aantallen?

Vanaf 100 dezelfde stuks kunnen wij goedkoper bedrukken met de zeefdruk techniek. Vraag ons offerte als u minstens 100 stuks wenst. Ook kunnen we u in dat geval nog meer keuze bieden dan de items in de designer. Wij leveren een grotere order binnen 2 weken.

 

Kan ik op rekening bestellen en later betalen?

Ja dit is mogelijk, u ontvangt samen met uw bestelling een factuur.

 

Geldt voor grote bestellingen ook max 4-6 werkdagen levering?

Voor grotere aantallen hebben wij tot 2 weken levertijd nodig om u goed van dienst te zijn. Neem voor de zekerheid even contact met ons op.

 

Betalen voor je bestelling

Hoe kan ik betalen voor mijn gepersonaliseerde item?

U kunt veilig betalen middels o.a. Ideal, credit card en bankoverschrijving.

Kies NIET voor Vooraf Betalen als u haast heeft. Dan duurt ontvangen namelijk ca 3 dagen langer, omdat wij dan eerst wachten op een succesvolle overboeking van uw bank, voordat wij uw item in productie nemen.

 

Waar moet ik op letten bij het betalen van mijn bedrukte item?

De beschikbare betaalmogelijkheden zijn afhankelijk van het land waar besteld is, en het eindbedrag van je bestelling.

1-Creditcard: het afboeken van uw kaart wordt automatisch door onze financiële dienstverlener uitgevoerd. Bij betreffende verificatie van uw gegevens kan direct met het bewerken van je bestelling worden begonnen.

2-PayPal: Met de geheel kostenloze online betaal-service van PayPal betaalt u snel en eenvoudig. Bij PayPal geeft u namelijk alleen bij de eerste registratie je bankgegevens door, en daarna betaalt u simpelweg met een muis-klik. Uw bankgegevens of creditcard informatie worden daarbij niet aan ons verstrekt. Als u met PayPal betaalt, kunnen we meteen met de productie van de bestelling beginnen.

3-Vooruitbetaling via Bankoverschrijving: Nadat de bestelling is doorlopen krijgt u onze bankgegevens. Let er op dat u bij Betalingskenmerken uw bestelnummer vermeldt, zodat de betaling aan uw bestelling kan worden gekoppeld. Uw bestelling gaat pas bij ons in productie nadat het geld ontvangen is, dit duurt meestal 2 tot 3 dagen. Dit geeft dus een langere levertijd, van ca. 6-8 dagen in totaal!

4-iDEAL (alleen maar mogelijk voor Nederlandse bankrekeningen): iDEAL functioneert net zo eenvoudig als overmaken per telebankieren. Tijdens de betaalprocedure wordt u doorverbonden met de website van iDEAL.

 

Kan ik een ander afleveradres geven dan het betaaladres?

Ja, u kunt verschillende adressen opgeven voor de factuur en de aflevering.

 

Is de betaling wel veilig?

Ja, uw betaling wordt online helemaal veilig verwerkt, via een versleutelde SSL internetverbinding.

Lees hier verder over cyber security en veilig online bankieren.

 

Is contant betalen ook mogelijk?

Nee, helaas is contant betalen niet mogelijk, omdat wij een webwinkel zijn en alles online verwerkt wordt. Onze leverancier en produktiefaciliteiten zitten in Duitsland.

 

Bankgegevens voor vooruitbetaling

Betalingen vanuit NL maakt u over op de volgende rekening:

 

 

 

 

 

 

Levering

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Uw bestelling wordt stevig en goed verpakt, in gesealde folie of in bubbeltjes folie, en/of een doosje.

 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Wij leveren uw pakket over het algemeen binnen maximaal 3-5 kantoordagen bij u thuis. Spoedlevering kan binnen 2-3 dagen, als u bestelt met Expresse (koerier, kosten EUR 29,00).

 

Garantie en service

Wat is mijn garantie voor mijn bedrukte ski hoodies en ski kleding?

Mocht u niet tevreden zijn met het gekochte artikel dan bieden wij als service de mogelijkheid om het artikel terug te sturen binnen 30 dagen. Stel ons van uw bevinding dus graag direct op de hoogte en dan handelen we het verder met u af.

 

Hebben jullie aan veel klanten geleverd?

Wij hebben inmiddels onze bedrukte hoodies en bedrukte kleding aan duizenden klanten geleverd. Zowel aan particulieren, kleine bedrijven en internationale multinationals.

 

Cookies en Privacy

Lees hier over onze Cookies en privacy.

 

Ruilgarantie 30 dgn!

Als de door jouw bestelde goederen gebreken vertonen (bijvoorbeeld omdat wij een drukfout gemaakt hebben), dan nemen wij het uiteraard terug en krijg je je geld terug of we sturen je een nieuw hoodie of shirt.

Ook wanneer er niets aan je items mankeert, kun je binnen 30 dagen na je bestelling producten die je niet bevallen bij ons probleemloos omruilen, of hiervoor in de plaats een tegoedbon voor een van je volgende bestellingen krijgen, of de aankoopprijs terug ontvangen mits het bestelde product niet door jezelf ontworpen is.

 

Contact met ons

Kan ik bij jullie langskomen?

Wij zijn een internationaal internetbedrijf en u kunt helaas niet langskomen. Onze Productie is geautomatiseerd en onze studio maakt met de hand uw item aan, dat door u online wordt ingediend.

Ons Engelstalig service team kun je bereiken van ma-vr,
9-17 uur, op 030-2025 025

mannen skitrui bedrukken college skitrui bedrukken i love skitrui bedrukken