homeSkitrui Maken

Zelf goedkoop skitrui maken

Welkom bij onze professionele bedrukken webservice!


 

Welkom bij onze professionele kledingbedrukken webservice!

Skitrui.nl is onderdeel van onze internationale internet keten van kleding bedrukken webwinkels, waaronder het bekende Hoodies.nl.

We hebben vele webshops in Europa en de VS. We zijn gespecialiseerd in het veilig en snel online aanbieden van eigen kleding ontwerp webwinkels voor het zelf bedrukken van ruim 180 kledingitems en accessoires.

trui maken

 

Gebruik nu onze unieke Designer voor al je gepersonaliseerde cadeaus, kleding en accessoires: hoodies, schorten, tshirts, bekers, tassen, babykleding en nog veel meer!

 

Met deze service zijn onze kleding-webwinkels met de Designer een van de handigste cadeau webshops die er zijn.

Het enige aandachtspuntje is dat nog niet iedereen ons weet te vinden… tell your friends about us!

Ga nu lekker aan de slag om je eigen gepersonaliseerde kleding te ontwerpen!

 

 

 

 

 

 

Onze missie: creativiteit en fun met kleding

Onze missie is creativiteit en plezier bieden, gericht op het ontwerpen van je eigen kleding en cadeaus. Bij ons kun je goedkoop en snel allerlei items bedrukken, die geschikt zijn als cadeau, of handig zijn in het dagelijkse leven of op je werk, sport, evenement, et cetera.

Wij geloven in duurzaamheid. Voor elke order die je bij ons doet doneren wij € 0,10 aan Unicef, om kansarme kinderen perspectief te geven en armoede te bestrijden.

 

Kleine en grote klanten

We bedienen graag de particuliere klant, die een T-shirt, schort of ander item wil bedrukken. Ook zijn de grote bedrijven met professionele marketing campagnes bij ons zeer welkom.

We bieden fikse kortingen aan bij afname van meer dan 100 stuks dezelde bedrukte kleding en accessoires. Ook kunnen we bij grote opdrachten op maat inkopen en dan meer keuze leveren dan je de produktenlijn in onze Designer.

We staan graag open voor al je wensen en wij organiseren voor je, internationaal als het moet.

 

Wat vinden klanten van ons?

We krijgen goede recensies. Over het algemeen kwalificeren onze klanten onze kleding items, bedrukkingen, verzending en ruilservice met een 9! Een kwalificatie van zeer goed dus!

 

Marketing, cadeaubonnen en voucher codes

We verzorgen ook campagnes als prijsvragen, kerstpakketten en andere marketing acties met bijvoorbeeld vouchers. We kunnen bijvoorbeeld een campagne ondersteunen met het uitgeven van cadeau bonnen of voucher codes. Je klanten kunnen bij ons dan bijvoorbeeld terecht om zelf een item uit te zoeken en te ontwerpen tot een bepaald bedrag.

Kunnen we je verder helpen? Laat het ons weten!

 

Lekker aan de slag

Spreken bovenstaande pluspunten en service ook jou aan? Ga dan nu direct lekker aan de slag om je kleding of cadeau te ontwerpen!

 

Ruilgarantie 30 dgn!

Als de door jouw bestelde goederen gebreken vertonen (bijvoorbeeld omdat wij een drukfout gemaakt hebben), dan nemen wij het uiteraard terug en krijg je je geld terug of we sturen je een nieuw hoodie of shirt.

Ook wanneer er niets aan je items mankeert, kun je binnen 30 dagen na je bestelling producten die je niet bevallen bij ons probleemloos omruilen, of hiervoor in de plaats een tegoedbon voor een van je volgende bestellingen krijgen, of de aankoopprijs terug ontvangen mits het bestelde product niet door jezelf ontworpen is.

 

Contact met ons

Kan ik bij jullie langskomen?

Wij zijn een internationaal internetbedrijf en u kunt helaas niet langskomen. Onze Productie is geautomatiseerd en onze studio maakt met de hand uw item aan, dat door u online wordt ingediend.

Ons Engelstalig service team kun je bereiken van ma-vr,
9-17 uur, op 030-2025 025

mannen skitrui bedrukken college skitrui bedrukken i love skitrui bedrukken